• Waterval

Tosca du Burck, levenskrachtcoach

toscaIk ben Tosca du Burck (1951), getrouwd met Bert en heb 2 kinderen, 2 lieve schoondochters , 2 kleinkinderen en 2 bonus-kleinkinderen. Jarenlang ben ik met heel veel plezier pedicure geweest. Nu werk ik als levenskrachtcoach, wil je weten waarom?

regenboog 2

In 1999 kwam Reiki in mijn leven, dat heeft veel in beweging gezet. Lichamelijke klachten hebben mij de weg gewezen naar een geestelijk stabieler leven. Na veel met Reiki te hebben gewerkt kwamen een paar jaar geleden de Bewustzijns-healing en de Akasha kronieken op mijn pad. En deze hebben mij zó geholpen in moeilijke periodes.

In 2016 werd baarmoederkanker bij mij vast gesteld en ik moest geopereerd worden. In die periode heb ik ervaren hoe ik gesteund en gedragen werd door de engelen. De schrik was groot en paniek overviel me. Door de Bewustzijns-healing veelvuldig toe te passen kwam de rust terug en kreeg ik weer helderheid in mijn hoofd. Van daaruit kon ik de Akasha kronieken raadplegen. De adviezen die ik kreeg waren duidelijk. Hoe ik er mee om moest gaan voelde als waarheid! Geen twijfel mogelijk. Dat gaf mij innerlijk zo veel rust. Die rust werkte ook weer door naar mijn omgeving. (Ook de boodschap die het in zich had was me duidelijk geworden!) ) Het gevoel geleid te worden ging ook over naar mijn omgeving...helend! Hoe bijzonder was deze periode!

klaprozen

Door deze en andere ervaringen is het mijn diepste verlangen om jou bij te staan op jouw levenspad en te ondersteunen in je ont-wikkeling.

Blijf luisteren naar je diepste verlangens,
die leiden jou naar je unieke pad.
(Tekst: Lieke Meertens)

Levenskrachtcoaches® bij jou in de buurt

levenskrachtcoaches

Contact

Tosca du Burck
Gymnastieklaan 2
7211 BG Eefde

Tel. 06 - 442 22 449
E-mail: tosca.du.burck@allesiseen.nl

Kamer van Koophandel 68329407

Bewustzijnshealing zelf ervaren?

Spreek de 3-daagse* af, nu tijdelijk voor € 60,-

*3 opvolgende dagen een afstandsbehandeling van 30 minuten

Klik HIER om af te spreken bij een van de levenskrachtcoaches van Alles is Een