• Waterval
  • Home
  • Blogs
  • Ont-moeten, ont-doen, los-laten.....

Ont-moeten, ont-doen, los-laten.....

IMG 2758.JPGTaize

Ont-moeten, ont-doen, los-laten....

Dat is wat mij de afgelopen week duidelijk mocht worden. Het duurde even voordat ik dat door had.... Op weg naar Taizé allerlei gedachten en voornemens gehad. Vragen die zich aan dienden en om antwoorden vroegen.. En dat kan je mooi bezig houden....Me wel voorgenomen om de Bewustzijnshealing dagelijks toe te passen.

Eenmaal in Taizé merkte ik dat ik me anders voelde dan

anders op deze plek....

Normaal zou ik het hele dagprogramma volgen maar ik werd me nu bewust dat ik me daar op dat moment niet aan kon overgeven. Ik wilde de stilte, de rust in mijzelf voelen. Ik ben afgeweken van het verwachtingspatroon en heb mijn hart gevolgd. En dat voelde goed. Ik heb voor mijn Zelf gekozen, maar het voelde ook onwennig......En aan het eind van de week vroeg ik me af wat het me nu eigenlijk gebracht had, deze week van bezinning. Halverwege de week was het woord ont-moeten in mijn gedachten, gevolgd door ont-doen en los-laten....

Het kwartje viel op de laatste avond:

In de laatste lezing van deze week zei de broeder: Misschien heb je niet gekregen wat je hoopte, maar wel wat je nodig had.....Ik wilde inspiratie om te schrijven, maar er kwam helemaal niets, radiostilte......En dat was wat er nodig was.... Niks moeten of doen, leren luisteren naar mijn lichaam, mijn gevoel. Ik had mij zelf de vraag gesteld: Wie ben ik zonder mijn denken?

En ik constateerde dat ik niet kon denken! Door de Bewustzijnshealingen was mijn denken afgenomen...En in de rust, in de stilte vielen de puzzelstukjes op hun plek.......Deze ontdekking op de valreep maakte mij heel erg blij........Er is rust in mijn hoofd en mijn lichaam....

zo vind ik mijn Zelf terug....

Ben jij ook op zoek naar je Zelf? De Bewustzijnshealing kan hierbij een grote steun zijn....

Liefs,

Tosca

 

Levenskrachtcoaches® bij jou in de buurt

levenskrachtcoaches

Contact

Tosca du Burck
Gymnastieklaan 2
7211 BG Eefde

Tel. 06 - 442 22 449
E-mail: tosca.du.burck@allesiseen.nl

Kamer van Koophandel 68329407

Bewustzijnshealing zelf ervaren?

Spreek de 3-daagse* af, nu tijdelijk voor € 60,-

*3 opvolgende dagen een afstandsbehandeling van 30 minuten

Klik HIER om af te spreken bij een van de levenskrachtcoaches van Alles is Een